top of page
Αναζήτηση

Παιχνίδια για παπαγάλους. Παιχνίδια απο ξύλο κάκτου zazoopet

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαρ 2023


Η προστασία του περιβάλλοντος και η υγιεινή των κατοικίδιων είναι δύο σημαντικοί λόγοι που πολλοί κάτοχοι παπαγάλων έχουν στραφεί στην αγορά παιχνιδιών από φυσικά προϊόντα. Το γεγονός αυτό, έχει οδηγήσει μεγάλες εταιρείες στην παραγωγή παιχνιδιών από υλικά όπως φυσικό ξύλο, χρώμα ζαχαροπλαστικής, αλουμίνιο, χαρτί, σχοινί, καρύδες και άλλές φυσικές πρώτες ύλες. Με τα παιχνίδια από φυσικά υλικά όχι μόνο αποφεύγουμε δυσάρεστες παρενέργειες στου αγαπημένους μας παπαγάλους, αλλά πολλές φορές τα συγκεκριμένα παιχνίδια περιέχουν θρεπτικά συστατικά από τη φύση τους.

Για παράδειγμα τα ξύλα μασήματος της εταιρείας Bird Kabob που θα τα βρείτε αποκλειστικά στο zazoopet.com είναι φτιαγμένα από ξύλα κάκτου Yucca τα οποίο βρίσκoνται σε ξηρές περιοχές της Λατινικής Αμερικής. Οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες σε αυτές τις περιοχές, είναι που κάνουν μοναδικά τα παιχνίδια από ξύλο Yucca. Οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν ξύλο γιούκα κυρίως για ιατρικούς σκοπούς. Θεραπεύουν τους πόνους και καθησυχάσουν τα βάσανα των ασθενών. Ως εκ τούτου, αυτά τα φυτά είναι επίσης μια μεγάλη πηγή θρεπτικών συστατικών για τα πτηνά.

Kατασκευαστές όπως η Jr. Farm που θα βρείτε στο zazoopet.com χρησιμοποιούν φυσικά υλικά όπως πχ ξύλο ιτιάς και τα γεμίζουν με λιχουδιές (σπόρους, αποξηραμένα φρούτα, βότανα κλπ) προκειμένου ο παπαγάλος μας να συνδυάζει υγιεινή διασκέδαση και ευχάριστη διατροφή. Επίσης, πολλά από τα προϊόντα της Jr. Farm παρέχουν δυνατότητα αναζήτησης τροφής προκειμένου να έρθει ο παπαγάλος μας πιο κοντά στην φύση του. Η αναζήτηση τροφής είναι μια διαδικασία που οι παπαγάλοι μας περνάνε τον μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας τους όταν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον.

Παιχνίδια από αλουμίνιο της εταιρείας Busy Bird που θα βρείτε στο zazoopet.com είναι φτιαγμένα από υλικό που δεν σκουριάζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα κάνει ιδιαίτερα ασφαλής για τους παπαγάλους μας. Επίσης, έκτος του ότι είναι απόλυτα ασφαλής, τα μηχανικά παιχνίδια από ανοδιωμένα μέταλλα της Busy Bird είναι τα μόνα παιχνίδια που διαρκούν μια ζωή. Δεν σκουριάζουν και δεν καταστρέφονται ούτε από τα πιο δυνατά δαγκώματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή τους είναι πιο ακριβή σε σχέση με αλλά παιχνίδια, γιατί διαρκούν για μια ζωή.

Τα παιχνίδια από φυσικά προϊόντα είναι 100% ανακυκλώσιμα η βιοδιασπώμενα. Συμβάλουμε λοιπόν όχι μονό στο να προσφέρουμε κάτι υγιεινό και φυσικό στον παπαγάλο μας, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.


57 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page